Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


Η Φροντίδα της ψυχής είναι ανάγκη όλων μας!

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΛΟΥΤΡΑ-SPA

Βιωματικό Σεμινάριο Αναζωογόνησης Προσωπικής Ανάπτυξης & Αυτογνωσίας με θέμα:
ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ στην ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ 
18-20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 

Οι 4 εποχές της μητέρας γης δουλεύοντας μέσα από τους μύθους. 

Σας προσκαλούμε σ΄ένα ταξίδι στη φύση που θα σας προσφέρει επικοινωνία, χαρά και βαθιά εσωτερική κάθαρση, μέσα από βιωματικές ασκήσεις τελετουργικά ,που θα απελευθερώσουν μοτίβα ζωής που δεν μας εξυπηρετούν, θα δημιουργήσουμε την αλλαγή.

Με οδηγό τη φύση και τη δύναμη της θα ενώσουμε κομμάτια του εαυτού αποσπασμένα που θα μας δώσουν πίσω τη χαρά, την ελευθερία και την πίστη στον εαυτό μας και στη ζωή.

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις Συνθετικής, τελετουργικά σε επαφή με τη φύση, εκφραστική θεραπεία μέσω τεχνών, Συστημική Αναπαράσταση, Focusing.


Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν :

• Να ξεκουραστούν πραγματικά
• Να βελτιώσουν την υγεία τους
• Να πάρουν δυνάμεις για όλο τον επόμενο χρόνο
• Να επικοινωνήσουν, να εκφραστούν και να γνωριστούν με άλλους, συχνά δημιουργώντας φιλίες ζωής.


O Λαβύρινθος ένα Ταξίδι στο κέντρο της Υπαρξής μας
Θησέας – Μινώταυρος- ο Μίτος της Αριάδνης
18-20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ένας είναι ο Λαβύρινθος,  ένα το κέντρο του,  ένας ο Μινώταυρος ως στόχος, ένας κι αυτός που θα παλέψει μαζί του για να νικήσει ή να ηττηθεί. Κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει το έργο που καλείται να κάνει ο ένας!   Ο ήρωας!   Μπορεί όμως αυτός να βοηθηθεί. Να του προσφερθούν γνώσεις, να του υποδειχθεί η Οδός, όπως έγινε και στον Θησέα από την Αριάδνη.

O λαβύρινθος ως σύμβολο είναι ο δρόμος προς το κέντρο και η πορεία μέσα στο λαβύρινθο είναι μια αρχετυπική πράξη. Μια πράξη που καλείται ο καθένας μας να βιώσει και να συνειδητοποιήσει βαδίζοντας στο μονοπάτι όπως ο ήρωας, διότι δεν υπάρχει πιο μεγάλο και πιο δημιουργικό ταξίδι από το να πορευτούμε προς το κέντρο της δικής μας ύπαρξης, ανακαλύπτοντας τον αληθινό μας εαυτό…

Η μυθολογία είναι ένας εσωτερικός χάρτης εμπειρίας και το διαβατήριο που θα στηρίξει τον άνθρωπο στις αναζητήσεις που θα κάνει. Θα του δώσει τα εφόδια εκείνα του χαρακτήρα για να αντικρύσει, να αντιμετωπίσει και να βαδίσει προς το πεπρωμένο του. 

Η αφηγηματική δομή του μύθου έχει την δύναμη να ενώσει τον τόπο και τον χρόνο και να αποκαλύψει την ιερή διάσταση του θαύματος που λέγεται ζωή προσφέροντας στον ψυχισμό εικόνες, μουσική, ποίηση και σύμβολα.

Αυτή η σειρά σεμιναρίων αποτελεί ένα κυκλικό ταξίδι διάρκειας ενός χρόνου, που θα πραγματοποιηθεί στην μυθική Ελλάδα που έδωσε έμπνευση στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Το κάθε σεμινάριο θα έχει το στοιχείο της περιπέτειας, της σύνδεσης με την φύση, της ανακάλυψης μέσω των αισθήσεων, του βιώματος, της συγκίνησης και της σύνδεσης με την ατομική ιστορία. 

Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 4 σεμινάρια (τριήμερα/σαββατοκύριακα) που θα στηρίζονται σε μύθους ανάλογους με αναπτυξιακές φάσεις της ψυχικής ανάπτυξης. Κάθε αναπτυξιακό στάδιο θα δουλευτεί σε διαφορετικό χρόνο και τόπο στην Ελλάδα. 


Κόστος: 173 ευρώ τρίκλινο, 185 ευρώ δίκλινο και 223 μονόκλινο στα δωμάτια του ξενοδοχείου, περιλαμβάνει διαμονή 2 διανυκτερεύσεις, πρωινό και μεσημεριανό και όλα τα σεμινάρια καθώς και ελεύθερη χρήση ιαματικής πισίνας, τζακούζι και χαμάμ.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε Ιαματικά λουτρά στην ΑΙΔΗΨΟ www.9queens.gr

Κρατήσεις: Η κράτηση θέσης γίνεται με προκαταβολή του 50% του ποσού σε λογαριασμό που θα σας αποσταλεί. Λόγο των περιορισμένων θέσεων παρακαλώ κρατήστε άμεσα τη θέση σας!


Πρόγραμμα
Παρασκευή
Αναχώρηση 18/3 στις 15:30 από θησείο
19:00-21:00 έναρξη σεμιναρίου
Σάββατο
9:00, μπάνιο στα λουτρά (τελετή νερού)
10:00-11:00, πρωινό
11:00-14:30 σεμινάριο
14:30 μεσημεριανό φαγητό
17:00-20:00 σεμινάριο 

20:00 φαγητό 
Κυριακή
9:00 μπάνιο στα λουτρά πρωινό
10:00-11:00, πρωινό
11:00-14:30, κλείσιμο σεμιναρίου
14:30 μεσημεριανό φαγητό
αποχαιρετισμός και άφιξη για Αθήνα
Σας περιμένουμε να βιώσουμε παρέα τη μοναδική αυτή εμπειρία!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Η Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & therapy corsa validated course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης (B.HELINGER) με τον Δημήτρη Σταυρόπουλο. Έχει ολοκληρώσει στο Εθνικό Καποδιστριακό την ψυχαναλυτική διαδικασία: θεωρητικές έννοιες και πρακτική εφαρμογή. Με ενδιαφέρον και αγάπη για τις τέχνες και τη θεραπεία, παρακολουθεί εκπαίδευση στην κλινική εκφραστική θεραπεία μέσω τεχνών με τον Avi Goren Bar. Έχει τελειώσει τον σαμανικό θεραπευτικό τροχό και τη θεραπεία του φωτεινού σώματος τη συνδυάζει στις ατομικές θεραπείες μαζί με την σύγχρονη ψυχοθεραπεία, τη μυθολογία και την τελετουργία. Το 2008 ίδρυσε το Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης, Πνευματικότητας & Δημιουργίας «ΔΡΑΣΙΣ».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ KENΤΡΟ «ΔΡΑΣΙΣ» www.art-drasis-therapy.gr,
Ακάμαντος 30 στο Θησείο (κοντά στο σταθμό),Τηλ: 2103461674, 6974078539, 6974078754, Διοργάνωση :Γιάννης Μαρδάς,e-mail: tzesika@art-drasis-therapy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: