Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Εκπομπή 22η Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου (Γεθσημανή - Ο Τάφος της Παναγίας και η Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας).

Εκπομπή 22η Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου (Γεθσημανή - Ο Τάφος της Παναγίας και η Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας). 
Στην εκπομπή φιλοξενείται ο Ιερομόναχος π.Ευφρόσυνος, Φύλακας του Τάφου της Παναγίας μας. Η συνέντευξη (09:12 – 35:58) πραγματοποιήθηκε για την εκπομπή Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου, από τον κ. Γεώργιο Αλβανό, τ. Λαμπαδάριο του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως του Κυρίου στα Ιεροσόλυμα και τ. Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής στην Πατριαρχική Σχολή Σιών Ιεροσολύμων. 
Στην εκπομπή ακούγεται ύμνος που η ηχογράφηση του έγινε εθελοντικά και αποκλειστικά για αυτήν εδώ την εκπομπή. Ψάλλει ο Άρχων Πρωτονοτάριος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας και Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου Ηρακλείου κ. Ιωάννης Τσερεβελάκης. Ισοκρατεί ο Δομέστικος κ. Γεώργιος Γερακιανάκης. (06:08 - 07:57)Καταβασία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Ωδή α΄,  Ήχος α΄, Μέλος Πέτρου Πελοποννήσιου (Διασκευή  Αθαν. Καραμάνη). 
Διαδικτυακή αναμετάδοση με εικόνα της ομώνυμης εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης "Το Φως". Πρώτη μετάδοση της 22ης εκπομπής στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 09:40 π.μ. Επιμέλεια - παρουσίαση εκπομπής, δημιουργία βίντεο και μοντάζ: Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Νικολάου. Μουσική για σήμα εκπομπής: Η ομπρέλα του Βοσπόρου/Ευανθία Ρεμπούτσικα Μουσική επένδυση εκπομπής: Σταμάτης Σπανουδάκης α. ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΝ απο το cd ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΗ από το cd Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ. Επιλογή μουσικής σήματος και επένδυσης εκπομπής: Πρεσβυτέρα Ειρήνη Νικολάου. Φωτογραφικό υλικό: α) Προσωπικό αρχείο Πανοσ. Αρχιμανδρίτου Ιγνατίου Καζάκου Ηγουμένου Ιεράς Μονής των Ποιμένων (περιοχή Βηθλεέμ της Ιουδαίας, Παλαιστίνη), β) Προσωπικό αρχείο Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννη Νικολάου και γ) από διαδίκτυο. Παραγωγή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: