Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Art - StreetFoodFestivalPatras 2018

- Το 1ο Art - StreetfoodFestival θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας, φέρνοντας σε άμεση επικοινωνία κοινό, καλλιτέχνες, εταιρείες, προϊόντα που προάγουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό.  
- Σε αυτό το φεστιβάλ το κοινό δεν αντιμετωπίζεται ως παθητικός δέκτης, αλλά συμμετέχει ενεργά, δημιουργεί, κατανοεί - από τη συμμετοχή του - όσα του παρουσιάζονται και εκφράζει τη γνώμη του.  
Έτσι δημιουργείται μια αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στους εκθέτες του {Art-StreetfoodFestival} και στο κοινό. 

ΣYΝΑΥΛΙΕΣ 
7 είδη μουσικής, 3 stages και 68 συγκροτήματα (παραγωγή και DJs), 8.500 άτομα την ημέρα.Οι αριθμοί λένε την αλήθεια!!! Αυτό όμως που δεν μπορούν να περιγράψουν είναι το μοναδικό live stage που θα δημιουργήσει η Mag.event’s Production στον χώρο του Παμπελοποννησιακού σταδίου της Πάτρας.Εδώ η καινοτομία έχει τον πρώτο λόγο!!! To live stage μεταμορφώνεται κάθε μέρα που θα αλλάζει το είδος μουσικής και ο καλλιτέχνης χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες κάνοντας το κοινό να ανυπομονεί να δει όχι απλά τον επόμενο καλλιτέχνη αλλά και την μεταμόρφωση της Μουσικής σκηνής. Δεν μιλάμε άλλο λοιπόν για μια μουσική συναυλία αλλά για ένα οπτικοακουστικό ταξίδι, μια ΝΕΑ μουσική εμπειρία. 

ΧΟΡΟΣ
Περισσότερες από 30 ομάδες, σχολές και ανεξάρτητοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν την δουλειά τους στην ειδικά διαμορφωμένη από την Mag. Event’s Production Dance σκηνή του φεστιβάλ Art Street Food Festival Patras 2018.Οι επιλογές θα είναι πάρα πολλές και θα καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του κοινού. 
- Παράλληλα θα δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση με τους θεατές αφού σε συγκεκριμένες παραστάσεις θα μπορούν να υποδυθούν ένα ρόλο ή να χορέψουν με την καθοδήγηση εξειδικευμένων καλλιτεχνών και δασκάλων.
- Στο 4ήμερo φεστιβάλ οι επισκέπτες αναμένεται να συναντήσουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εκδηλώσεων, όπως: Εκθέσεις, Streetfood, έργων τέχνης, fashion designers, art galleries, graphic arts, φωτογραφία, χειροποίητα κοσμήματα, χειροποίητα είδη ένδυσης και υπόδησης, χειροποίητα ποδήλατα, εναλλακτικά είδη δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, είδη camping, graffiti, xtream sports, Μοντελισμό, κόμιξ, ζωγραφική, πολεμικές τέχνες, ειδικές κατασκευές, κουκλοθέατρο, κεραμική γλυπτική, σχολές χορού, κ.α. 
- Παράλληλα, θα παρουσιαστούν ακροβατικές παραστάσεις από ομάδες και σχολές για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες από μουσικά συγκροτήματα (Ελληνικό ποπ, έντεχνo, reggae, pop, garage, jazz κ.α.) και DJ’s sets της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής (house, techno, progressive, trance, dub step).  
- Επίσης, δισκογραφικές εταιρίες, δισκοπωλεία, διαδικτυακοί μουσικοί σταθμοί, αντιπρώσοπoι, 3Dvj’s lighting, κ.α.
- Φαγητό/ποτό
Περισσότερα: Art - StreetFoodFestivalPatras 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: