Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

6 ώρες Χαλαρωτική μουσική με φλάουτο χωρίς λόγια: Μουσική για χαλάρωση, διαλογισμό.


"Η YellowBrickCinema είναι ο κορυφαίος πάροχος μουσικής για ύπνο, χαλαρωτικής μουσικής, μουσικής για διαλογισμό (θιβετιανή μουσική και σαμανική μουσική, μεταξύ άλλων), θεραπευτικής μουσικής, μουσικής ρέικι, μουσικής ζεν, μουσικής για σπα και μασάζ, μουσικής για γιόγκα. Πλέον μπορείτε να αγοράσετε τη μουσική μας. Κάντε κλικ εδώ. https://itunes.apple.com/us/artist/ye...

Συνθέτουμε οργανική μουσική η οποία υποστηρίζει και βελτιώνει τη χαλάρωση, τον διαλογισμό, την εγκεφαλική λειτουργία και τη συγκέντρωση, τη θεραπεία με σπα και μασάζ και τη μουσικοθεραπεία. Επίσης, χρησιμοποιούμε αμφιωτικούς παλμούς (κύματα δέλτα, κύματα άλφα, κύματα θήτα), που υποστηρίζουν με φυσικό τρόπο μια κατάσταση χαλάρωσης η οποία είναι ιδανική για συγκέντρωση, διαλογισμό ή βαθύ ύπνο. Οι λίστες αναπαραγωγής μας έχουν μεγάλη διάρκεια και είναι ιδανικές για καθημερινό διαλογισμό και χαλάρωση. Τα μουσικά βίντεό μας περιέχουν ωραίους, απαλούς, γαλήνιους ήχους (ενίοτε και ήχους της φύσης) που σας χαρίζουν αίσθηση ανανέωσης. 

Η μουσική μας έχει γίνει αγαπητή για τους παρακάτω λόγους:

► Μουσική για ύπνο:
Τα βίντεο της YellowBrickCinema με μουσική για βαθύ ύπνο χαλαρώνουν το μυαλό και το σώμα και ενδείκνυνται για μωρά, παιδιά, εφήβους και ενήλικες που χρειάζονται αργή, ωραία, απαλή, καταπραϋντική μουσική που θα τους βοηθήσει να κοιμηθούν ή να καταπολεμήσουν την αϋπνία. Δείτε τα ως μια μορφή διαλογισμού ή ύπνωσης που σας οδηγεί ομαλά στον υπέροχο χαλαρωτικό κόσμο του θεραπευτικού ύπνου.

► Μουσική για μελέτη και συγκέντρωση:
Η μουσική της YellowBrickCinema για μελέτη και συγκέντρωση είναι ιδανική μουσική υπόκρουση για να μελετήσετε, να συγκεντρωθείτε, να εστιάσετε την προσοχή σας και να δουλέψετε πιο αποτελεσματικά. Περιλαμβάνει κύματα άλφα, χάρη στα οποία το μυαλό επιτυγχάνει με φυσικό τρόπο μια κατάσταση συγκέντρωσης, ιδανική για όταν μελετάτε ή όταν προετοιμάζεστε για ένα διαγώνισμα ή για εξετάσεις.

► Μουσική για χαλάρωση, διαλογισμό και θεραπεία:
Η χαλαρωτική μουσική μας είναι ιδανική για διαλογισμό Deepak Chopra, βουδιστικό διαλογισμό, διαλογισμό ζεν, διαλογισμό γνώσης και συναίσθησης και διαλογισμό Eckhart Tolle. Έχει επιρροές από την ιαπωνική και την ινδική μουσική για διαλογισμό, τη θιβετιανή μουσική και τη σαμανική μουσική. Βοηθά, μεταξύ άλλων, να καθαρίσουν τα τσάκρα, να ανοίξει το τρίτο μάτι και να αυξηθούν οι δεξιότητές σας στον υπερβατικό διαλογισμό. Η δουλειά των Byron Katie, Sedona Method, Silva Method και Secret έχει δείξει ότι η θεραπεία μπορεί να επέλθει χρησιμοποιώντας το μυαλό και ζώντας στο «τώρα». Με αυτήν τη μουσική μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα όταν εξασκείτε θεραπευτικό διαλογισμό."

Δεν υπάρχουν σχόλια: